Kinézet/Javítani valók
3 posters
1 / 1 oldal
Kinézet/Javítani valók
Ide leírhatjátok, hogy szerintetek milyen színnel kéne írni egyes betűket.Vagy, hogy min kéne változtatni pl.:A háttérképen, hogy átláthatóbb legyen stb.
Várom az ötleteket.
Várom az ötleteket.
Re: Kinézet/Javítani valók
A "Szerepjátékok" egybe van. ^^"<3
Mizuki Ayame- Haladó
- Hozzászólások száma : 167
Re: Kinézet/Javítani valók
Üdvözlök mindenkit!
Akik még nem tudják; Nati vagyok (a hétköznapokban) - akit Haru hozott be. Lassan tíz éve foglalkozom az FRPGvel, a mai nap viszont felvettem az adminotokkal a kapcsolatot. Sikerült megállapodnom vele, így a továbbiakban gyógyító kezemet igyekszem a fórumotokra rátenni. A napokban dizi javítások fognak folyni, így a saját bejelentésemig minden kinézet csak ideiglenesnek fog számítani.
Remélem, a munka, amit bele fogok fektetni a dolgok felpörgetésébe, majd újra meghozza számos dologra a kedvetek.
Üdv.: Lian
Akik még nem tudják; Nati vagyok (a hétköznapokban) - akit Haru hozott be. Lassan tíz éve foglalkozom az FRPGvel, a mai nap viszont felvettem az adminotokkal a kapcsolatot. Sikerült megállapodnom vele, így a továbbiakban gyógyító kezemet igyekszem a fórumotokra rátenni. A napokban dizi javítások fognak folyni, így a saját bejelentésemig minden kinézet csak ideiglenesnek fog számítani.
Remélem, a munka, amit bele fogok fektetni a dolgok felpörgetésébe, majd újra meghozza számos dologra a kedvetek.
Üdv.: Lian
Lian Dragar- Admin
- Hozzászólások száma : 42
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.